4 idéer til produkter fra Petromax, du kan bruge ved dit bålsted i haven

Madlavning over bål
4 idéer til produkter fra Petromax, du kan bruge ved dit bålsted i haven
Henrik Andersen
-
27/01/2023
-

Petromax er et tysk brand, som næppe behøver nogen nærmere introduktion, hvis du er friluftsentusiast eller bare udemenneske. De har produceret alt fra klassiske petroleumslamper til udstyr, der egner sig til madlavning over bål. Her får du 4 idéer til produkter fra Petromax, du kan bruge ved dit bålsted i haven.

Petromax Dutch Oven

Petromax Dutch Oven er en klassisk støbejernsgryde eller dutch oven, som de også kaldes. Den gør det nemt at tilberede mad, når du sidder ved dit bålsted. En støbejernsgryde er nemlig perfekt til at lave mad over åben ild. Den er god til at lave gryderetter, stegt kød og endda brød.

Når du køber et produkt fra Petromax, får du tysk kvalitet i robust og tidløst design, som kan holde i mange år. Brandets historie strækker sig helt tilbage til 1910, da de udviklede deres første petroleumslampe. Den er stadig på markedet, og det siger noget om, hvor tidløst Petromax’ design i virkeligheden er.

Petromax Skillet

Petromax Skillet er en støbejernspande, som ligeledes egner sig perfekt til dig, der godt kan lide at lave mad over bål. En støbejernspande er perfekt til at stege både kød og grøntsager over åben ild. Den er også god til at lave pandekager og æg, men i princippet er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan bruge den til.

Hvis du er typen, der godt kan lide at overnatte omkring bålet ude i haven, så er Petromax Skillet det absolut bedste valg, når du skal lave morgenmad. Her kan du nemt stege bacon og æg, som du kan servere til et stykke lækkert brød. Er du den overskudsagtige type, har du selvfølgelig bagt brødet i Petromax Dutch Oven.

Petromax Cooking Tripod

Petromax Cooking Tripod er et bålstativ, der er designet til at hænge gryder og pander over åben ild. Den er fremstillet af støbejern, hvilket betyder, at den er både robust og holdbar, selv når den udsættes for høj varme, som det er tilfældet, når den er placeret over åben ild. Det perfekte valg til dig, der tilbereder mad over åben ild.

Den har tre ben, som kan justeres i højden, så gryden eller panden kan hænge i den helt rigtige højde over bålet. Herudover er den nem at samle og skille ad igen, ligesom rengøringen også er en leg. Med Petromax Cooking Tripod kan du nemt lave mad over åben ild, så du får en autentisk og unik smag i maden.

Petromax Fire Kettle FK1

Petromax Fire Kettle FK1 er en støbejernskande med hank, der er designet til at koge vand eller lave suppe over åben ild. Den er fremstillet af støbejern, som er kendt for sin evne til at holde på varmen og fordele den jævnt. Den har en kapacitet på 1,5 liter, hvilket gør den velegnet til at koge vand til kaffe eller suppe til en lille gruppe.

Fire Kettle FK1 er desuden nem at transportere, da den har en hank, så du kan bære den rundt. Den er derfor ideel bålstedet i haven, men også til camping, vandreture eller shelterture. Generelt Petromax Fire Kettle FK1 er et kvalitetsprodukt, som du med garanti vil blive glad for, hvis du værdsætter at lave mad over bål.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!